Charter - Utbildning - Kampanjfartyg - Forskning

Charter

Företag, organisationer, myndigheter, etc (juridiska personer)

Ta med dina arbetskamrater med oss i Stockholms Skärgård. Vi utgår oftast från Beckholmen i Stockholm men ibland kan resorna börja och sluta på andra orter.

Ni kan vara 12 personer som mest och då har även varje person en egen koj att sova i när resan inkluderar övernattning. Mat köper Ni och lagar själva om Ni inte vill gå iland och äta lunch eller middag på någon skärgårdskrog förstås. Frukost ordnar vi och vi kan även ordna med förberedd lunch-/middagsmat som tillsammans med olika tillbehör färdigställs av Er.
Ni kommer alla att ingå i olika matlag och då vi varken har kockar eller städerskor ombord får man delta i matlagning och att hålla snyggt och ordningssamt ombord.

Stockholms Skärgård är vårt huvudområde och här finns massor av fina platser att se och lägga till vid för natten.

Skeppet som plattform för en utflykt eller konferens eller grupp/avdelningsmöte.
Huvudsyftet är er verksamhet. Det kan vara möten, grupparbeten etc som ni kan göra koncentrerat ombord blandat med att sätta segel eller bistå vid förtöjning och losskastning om så önskas.

För bokningar eller frågor - tag kontakt med
CG Velin
Mobiltfn: 0709 800 602
E-post: cg.velin1@tele2.se

Privatpersoner

Du är en i besättningen och du är här som privatperson. Du kommer att vara med och gå vakter, dvs där en grupp av besättningen ansvarar för att vara utkik, rorgängare, etc. Du kommer även att ingå i ett s k matlag (om ni inte har en kock med er) och då laga mat och fixa allt som är runt i kring detta.

För bokningar eller frågor - tag kontakt med
CG Velin
Mobiltfn: 0709 800 602
E-post: cg.velin1@tele2.se

 

Utbildning

Tillsammans med ett utbildningsföretag kommer en del kurser att hållas ombord i helt andra ämnen än segling, navigation och sjömanskap.
Vi kommer inom kort att uppdatera informationen i detta kapitel med länkar od till dessa företag.

Oftast tar det 3 dagar att komma igång så att det mesta fungerar och man vet var man ska vara när och förstår vad att rycka i när. From dag 4 då börjar det bli en riktigt sammansvetsad besättning hungriga på att göra proffsiga manövrar!

För bokningar eller frågor - tag kontakt med
Jan Hedegård
Mobiltelefon 070 625 52 04
 

Kampanjfartyg

Boka oss för en längre tid och använd Sunbeam som plattform för en kampanj längs kusterna eller i någon hamn eller varför inte under Almedalsveckan på Visby! Vi har gått om plats för kampanjmaterial och däcket är stort och fritt. I hamn kan vi ha solskydd över däck eller kanske regnskydd (!) under det s k suntältet.

För bokningar eller frågor - tag kontakt med
CG Velin
Mobiltfn: 0709 800 602
E-post: cg.velin1@tele2.se
 

Forskning

Vi har en vinsch ombord som kan användas för olika typer av provtagningsutrustning. Bottenprovtagare av olika typer är väl det vanligaste. Karteringar av bottnar i kombination med sedimentanalyser kan utföras och vetenskapligt redovisas.

För bokningar eller frågor - tag kontakt med
Per Jonsson.
Mobil: 0705 208057